Філе-міньйон часто називають "дамським стейком" завдяки тому, що м'ясо менш насичене смаком яловичини, ніж "чоловічий" стриплойн або рибай. Тому подають медальйони обов'язково під соусом, щоби розставити смако-ароматичні акценти. Для медальйонів годиться виключно телятина/яловичина.
Чим відрізняється філе міньйон від медальйонів?
Related Post
Що робить Хелпер у Діскорді?Що робить Хелпер у Діскорді?
Робота хелпера полягає у наданні будь-якої допомоги, як ясно з назви. Це слово стало означати рід діяльності, оскільки ця послуга оплачується – матеріально чи наданням вигод.
Як зробити рельєф на поличці?Як зробити рельєф на поличці?
На поличці переміщуємо талієву виточку на 2 – 4 см у бік бокового шва. Потім проводимо лінію рельєфу від пройми на початок виточки і від кінця виточки вертикально вниз до
Чи можна їсти портулак у сирому вигляді?Чи можна їсти портулак у сирому вигляді?
Навіщо нам потрібно їсти портулак? "Портулак широко відомий як бур'ян, який нещадно викорчовують всі городники. При цьому багато хто не знає, що ця рослина дуже корисна і її можна вживати